Information rörande Coronaviruset

(Uppdaterad 3 augusti 2020, kl 11.15)

Kära publik,

Musik i Syd följer Folkhälsomyndighetens direktiv som inkluderar beslutet om begränsning av större folksamlingar. Vi genomför inte några arrangemang där mängden överstiger 50 personer i publiken.

De mindre offentliga konserter och arrangemang som är inplanerade och där publiken företrädesvis kommer från närområdet, genomförs i nuläget enligt plan och rådande direktiv. Vi har löpande kontakt med de externa arrangörer som har konserter och evenemang inplanerade på våra scener.

Vi följer händelseutvecklingen noga och arbetar för vår publiks trygghet och säkerhet. Vi uppmanar alla som planerar att delta i våra evenemang att följa aktuella Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring hygien och smittspridning.

Musik i Syd har tydliga instruktioner till artister och personal att inte närvara vid evenemang, om vi känner symptom.

Om myndigheternas riskbedömning ändras är vi redo att handla därefter.

UD avråder från samtliga ej nödvändiga utlandsresor och flera av grannländernas gränser är stängda.  Vi ser nu över vilka konsekvenser det kan få för Musik i Syds verksamhet på kort och lång sikt.

Vid inställda arrangemang kontaktas kunden för återbetalning.

Vi undersöker också hur vi via Musik i Syd Channel kan streama/spela in inslag för direkt eller fördröjd sändning. Kanalen innehåller idag ca 100 konserter och reportage och är tillgänglig för alla utan kostnad.

Denna information uppdateras kontinuerligt.

 

Samlad information om Coronaviruset

På Folkhälsomyndighetens hemsida finns frågor och svar om till exempel symptom på smitta och hur viruset smittar.
Frågor och svar om coronaviruset från Folkhälsomyndigheten

Har du frågor om coronaviruset covid-19 kan du ringa det nationella informationsnumret 113 13. All information som 113 13 lämnar ut är verifierad av Folkhälsomyndigheten eller annan ansvarig myndighet. Tjänsten är tillgänglig dygnet runt.

Region Kronobergs information
http://www.regionkronoberg.se/halsa-vard-tandvard/coronavirus/

På krisinformation.se finns de ansvariga myndigheternas information om coronaviruset.
Information om coronaviruset på krisinformation.se

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Streamade konserter på musik i syd channel

Aktuellt

Nu släpps Musica Vitaes generalprogram

Nu är generalprogrammet här! Här presenteras hela säsongen 2020/2021, alltså både höstens och vårens konserter. Vi befinner oss i en ny tid men hoppas att…

Information rörande Coronaviruset

(Uppdaterad 3 augusti 2020, kl 11.15) Kära publik, Musik i Syd följer Folkhälsomyndighetens direktiv som inkluderar beslutet om begränsning av större folksamlingar. Vi genomför inte…

En ny flygel till Nygatan

I början av 2020 flyttar Musik i Syd till nya, ändamålsenliga och efterlängtade lokaler på Nygatan 6 i Växjö. I ett av stadens äldsta hus…