Biljetter

Biljetter till Musica Vitaes konserter på Nygatan 6, Växjö, kommer släppas löpande under hösten 2020. Endast förköp gäller via nortic.se eller över disk hos Akademibokhandeln, Sandgärdsgatan 15 Växjö. För närvarande är det inte möjligt att köpa biljetter på plats på Nygatan 6 och det går inte att köpa biljetter i dörren innan konsert.

Ordinarie biljettpris för konserter på Nygatan 6 i Växjö är 180 kr och 80 kr för studenter och ungdomar upp till 26 år. Vid speciella evenemang kan dock andra biljettpriser förekomma.

På övriga konsertorter ansvarar våra arrangörer för biljettförsäljningen. Arrangör står angivet vid respektive arrangemang i vår konsertkalender här på hemsidan.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Streamade konserter på musik i syd channel

Aktuellt

Inställda och omställda konserter

Tyvärr är Musica Vitaes konsertverksamhet inställd till och med 31 december 2020. Du som köpt biljetter till konserterna på Nygatan 6 i Växjö kommer bli kontaktad…

Information rörande Coronaviruset

(Uppdaterad 17 november 2020) Kära publik, På grund av rådande läge med Covid-19 är Musica Vitaes konsertverksamhet inställd till och med 31 december 2020. Tråkigt…