Vårprogrammet 2023 är här!

I vår håller vi starkt i vår framtidstro och blickar framåt med öppna ögon och fyllda hjärtan: vi återupptar äntligen våra skolkonserter på Nygatan 6 med klassiska och folkkära Majas Alfabetssånger och vi fortsätter med Unga stråkar – vårt fantastiska samarbete med Växjös kulturskola med en sida-vid-sidakonsert med deras kammarorkester. Vårt samarbete Framtidens tonsättare med tre av landets främsta musikhögskolor och deras tonsättarstudenter som vi haft i över 25 år utvecklas och vi är så glada att vi kan dela den med fler när vi åker ut i landet med konserten.

I tider av osäkerhet och oro är viktigare än någonsin, och musiken har en kraft att föra människor samman som är ojämförbart med något annat – ett slags magi. Att hitta glädje och gemenskap med andra människor genom att lyssna på och uppleva musik är något helt utöver det vanliga och vi ser så mycket fram emot att möta och spela för er, kära publik, precis, där ni är.

 

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.