Lunchkonsert på Nygatan 6 – Musica Vitae

Sopplunch och musik
Foto: LINA ALRIKSSON

Kom och njut av musik och sopplunch på Nygatan 6. Vi dukar upp i konsertsalen och klockan 11.30 serveras hemlagad vegetarisk soppa med bröd och lagom till kaffet tar konserten vid klockan 12.15.

Du kan välja att köpa biljett för lunch och konsert eller för endast konsert.

Soppan är vegetarisk och lagad på lokala råvaror. Allergier eller specialkost? Vi kan lösa det mesta, kontakta oss några dagar innan konserten så hjälper vid dig. nygatan6@musikisyd.se

Musica Vitae

Lunchkonsertssatsningen på Nygatan 6 inleds av Musik i Syds egen kammarorkester Musica Vitae! Musica Vitae har under sin drygt 40-åriga historia som ensemble samlat på sig en diger repertoar. Musik från alla tidsåldrar och genrer, välkända klassiska verk och helt nyskriven, spännande musik knåpas ihop till ett brett utbud av program som sedan presenteras på stora och små konsertplatser. Här får vi höra ett av stråkmusikens mest älskade verk, Serenad av Josef Suk, samt den danska kompositören Nancy Dahlbergs Scherzo.

Foto: Lina Alriksson

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår personuppgiftshantering. Läs mer om hur vi hanterar Cookies och personuppgifter här.