Tarabband och Musica Vitae – Live again!

Tarabband och Musica Vitae
Ons 18 Sep 2019, 19:00
Pris
260 kr, studerande 160 kr
Ort
Malmö
Plats
Palladium Malmö
Arr.
Musik i Syd
Musica Vitae

När svenska renommerade världsmusikbandet Tarabband och kammarorkestern Musica Vitae möts skapas en unik och livlig fusion där arabiska musiktraditioner växlas upp till en symfonisk och magnifik upplevelse.

Tarabbands originalkompositioner – där berättelserna om identitet, vänskap, kärlek, krig och exil lyser starkt – presenteras här i nya dramatiska orkesterarrangemang som adderar kraft och muskler men också lämnar luft och utrymme till de minsta musikaliska detaljerna.

Skivan – ett nio låtars livealbum – ger lyssnaren den råa upplevelsen av när band och orkester möttes på Palladiums scen för en speciell kväll, släpps den 24 maj och nu har du en unik chans att uppleva konserten live igen!

Tarabband har de senaste åren gjort succé i arabvärlden med utsålda konserthus och bandet har en växande fanbase över hela världen, särskilt i Mellanöstern. 2017 mottog gruppen det prestigefyllda priset Årets grupp vid Folk & Världsmusik-galan och 2018 firade bandet 10-årsjubileum.

 

 

Medverkande

Musica Vitae

Tarabband

 

Foto: Ali Jehad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Streamade konserter på musik i syd channel

Aktuellt

Musica Vitae höstprogram 2019

Nu finns Musica Vitaes höstprogram 2019 ute. Alla konserter ligger i vår evenemangskalender här på hemsidan och programboken finns att bläddra i här: Musica Vitaes programbok…

En ny flygel till Nygatan

I början av 2020 flyttar Musik i Syd till nya, ändamålsenliga och efterlängtade lokaler på Nygatan 6 i Växjö. I ett av stadens äldsta hus…