Skrotorkestern

Musica Vitae och musikgruppen Skrot

Skrot
Fre 1 Nov 2019, 18:00
Musica Vitae
Pris
60
Ort
Växjö
Plats
Utvandrarnas Hus
Arr.
Musica Vitae
Musica Vitae

Hur låter skrotmusik? Otroligt, coolt, roligt och bra om man frågar Skrot själva. Hur låter då skrotmusik, spelad på skrotinstrument, och Musica Vitaes stråkar tillsammans? Kom och hör själva när de båda orkestrarna bjuder in till familjekonsert. Vi tror att det blir riktigt spännande, annorlunda och fyllt av lek, sväng och nya klanger! Musikgruppen Skrot är kända från bland annat Svt:s Barnkanalen, Malmöfestivalen och Korröfestivalen och har gjort många skapande skola-projekt. Gruppen vill med sina finurliga innovationer och skrotmusikinstrument visa på vilka fantastiska uppfinningar instrument är och inspirera dig som lyssnar att bygga dina egna instrument.

Torsdagen den 31 oktober håller Skrot och Kulturparken Småland workshops för dig som är mellan sju och tolv år. Här får du prova på att uppfinna och göra egna musikinstrument och får med dig inspiration till att fortsätta byggandet och musicerandet hemma. Deltagare i workshops är välkomna på konsert med Musica Vitae och Skrot den 1 november klockan 13.00 på Utvandrarnas hus. Här är medföljande föräldrar välkomna. (Klockan 18.00 hålls offentlig konsert med Musica Vitae och Skrot.) Mer information om workshops hos kulturparkensmaland.se.

 

Speldatum

1 november Växjö Utvandrarnas hus 18.00

 

Medverkande

Musica Vitae

Dorota Siuda – konsertmästare

Musikgruppen Skrot

Liknande arrangemang

Datum

Familjejul

Musica Vitae

30 Nov
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Streamade konserter på musik i syd channel

Aktuellt

En ny flygel till Nygatan

I början av 2020 flyttar Musik i Syd till nya, ändamålsenliga och efterlängtade lokaler på Nygatan 6 i Växjö. I ett av stadens äldsta hus…