Inställda och omställda konserter

  • Tyvärr är Musica Vitaes konsertverksamhet inställd till och med 31 december 2020. Du som köpt biljetter till konserterna på Nygatan 6 i Växjö kommer bli kontaktad och biljetter återbetalas. För konserter på andra orter kontakta respektive arrangör angående biljetter, arrangörer står angivet vid respektive evenemang i vår konsertkalender.
  • Konserten Måwe spelar Chopin, på Nygatan 6 den 27 november är omställd. Det blir inga konserter på Nygatan 6, däremot blir det digital konsert på Musik i Syd Channel live samma dag klockan 19.00. Tillgängligt för alla och helt utan kostnad.

Länk till Musik i Syd Channel

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Streamade konserter på musik i syd channel

Aktuellt

Inställda och omställda konserter

Tyvärr är Musica Vitaes konsertverksamhet inställd till och med 31 december 2020. Du som köpt biljetter till konserterna på Nygatan 6 i Växjö kommer bli kontaktad…

Information rörande Coronaviruset

(Uppdaterad 17 november 2020) Kära publik, På grund av rådande läge med Covid-19 är Musica Vitaes konsertverksamhet inställd till och med 31 december 2020. Tråkigt…