Musica Vitaes vårprogram!

Nu finns hela Musica Vitaes vårprogram i evenemangskalendern på vår hemsida. Det blir allt från urpremiärer av nyskrivna verk till älskade klassiker, nordiska tongångar och musik från mellanöstern, unga stjärnskott och internationella världsnamn. Det går också att bläddra i programboken via länken nedan. Den fysiska programboken är på väg från tryckeriet och finns inom kort att hämta hos oss på Utvandrarnas hus i Växjö.

 

Biljetter

Biljetter för Växjökonserterna bokas via ticketmaster.se eller Biljettcentrum 0470–416 00. För övriga konsertorter kontakta respektive arrangör för biljetter (se evemenagskalendern).

 

Konsertpaket våren 2018

Vi fortsätter med vårt konsertpaket! Välj fyra konserter (gäller endast konserterna i Växjö) ur vårprogrammet till rabatterade priset 600 kronor. Ett utmärkt tillfälle att säkra biljetterna till just dina favoritkonserter. Paketet bokas via Biljettcentrum 0470 – 416 00.

 

Bläddra i programboken här:

Musica Vitaes programbok våren 2018

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Streamade konserter på musik i syd channel

Aktuellt

Musica Vitaes programbok hösten 2018

Läs om höstens alla nya spännande produktioner med Musica Vitae och gästande världsartister, och få information om orkesterns stundande Japanturné i höstens programbok. Programboken hittar du…

Döden & Julia

Tidigare i höstas hade Musica Vitaes beställningsverk Döden och Julia, med musik av Daniel Nelson och text av Tuvalisa Rangström, premiär på Palladium i Växjö.…

Biljettsläpp till en ny säsong med Musica Vitae – pressmeddelande

Läs Musica Vitaes pressmeddelande om den nya säsongens konserter.